Șefa Direcției generale educație, tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău, Rodica Guțu, susține că cazul din grădinița nr.177 din sectorul Ciocana al capitalei, unde copiii ar fi fost alimentați cu pește infectat cu viermi, a avut loc acum trei luni.

 

Peste 750 de panouri publicitare din Chișinău nu au autorizație sau au autorizația expirată.

 

Deputații din Blocul ACUM îi invită din nou pe cei din PSRM la discuții, privind investirea unui nou Guvern și votarea pachetului de legi de dezoligarhizare.

 

Din 1 iunie va fi permisă vînzarea băuturilor răcoritoare și a înghețatei în parcurile și scuarurile din Chișinău.

 

Pensionarii și persoanele cu dizabilități din municipiul Chișinău, aflați la evidența Direcției generale asistență socială și sănătate, care sînt beneficiari de compensații/abonamente pentru călătoria în transportul public și au o pensie mai mică de 1.450 lei, vor primi către Sărbătorile de Paști cîte 100 de lei.

Șeful statului, Igor Dodon, a comentat evenimentele de ieri de la protestele organizate în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), de către Mișcarea de Rezistență Națională „ACUM” (PAS, PPDA și PLDM) și Partidul „Șor”.

 

Primăria municipiului Chișinău informează că Parcul Urban de Autobuze (PUA) anunță concurs de angajare pentru anumite categorii de salariați. 

Cererea președintelui Partidului Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, privind anularea deciziei de invalidare a alegerilor din Chișinău, a fost returnată de Curtea Supremă de Justiție.

În perioada 7-10 martie, a.c. în capitală au fost sterilizați 140 de cîini fără stăpîn

În capitala Moldovei a apărut un monument pentru copiii care au murit în incendiul din Kemerovo.

 

Trei semafoare vorbitoare au apărut în cartierul Telecentru din Capitală. Acestea îi anunță pe trecători cînd e verde sau roșu și sînt destinate celor cu vederea slabă.

Grădinița 212 din sectorul Ciocana al caputalei este plină de gîndaci care îi muscă pe copii, iar părinții sînt îngrijorați din cauză că administrația instituției nu întreprinde nicio măsură pentru a scăpa de ei.