La 3 iunie, cetățenii vor trebui să-și aleagă primarul dintre doi candidați – socialistul Ion Ceban și liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Silvia Radu îndeamnă candidații la funcția de primar al capitalei să nu mai irosească bani pentru publicitatea electorală, dar să investească acești bani în proiecte sociale pentru dezvoltarea orașului.

 

Asociațiile de moldoveni de peste hotare solicită să le fie asigurat dreptul la vot în baza buletinului de identitate la următoarele alegeri, și nu doar a pașaportului.

 

Ideea despre necesitatea unui complex sportiv multifuncțional în capitală, cum s-ar spune, demult plana în aer.

 

Primarul interimar al municipiul Chișinău, Silvia Radu, susține că dacă va candida la alegerile noi în capitală, categoric nu va reprezenta un partid politic.

 

Iluminările trecerilor subterane aduc cu ele și alte schimbări.

O expoziție de Paști cu vînzarea lucrărilor confecționate manual de către copiii din familii social-vulnerabile, aflați în situație de risc sau rămași fără ocrotire părintească, va fi vernisată miercuri, 4 aprilie, în holul Primăriei municipiului Chișinău.

 

Primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, face primele comentarii după ce Dorin Chirtoacă şi-a anunţat demisia.

Liderul platformei „DA”, Andrei Năstase, susține că va respecta decizia PAS în ceea ce privește participarea la alegerile primarului general al capitalei, indiferent care va fi ea.

Municipalitatea va aloca bani pentru vopsirea porților orașului, a anunțat primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, în cadrul unui interviu pentru Noi.md.

Cea de-a 52-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică „Mărţişor”, care se va desfăşura în perioada 1-10 martie în R. Moldova, precum şi dincolo de hotarele ţării, a fost inaugurată astăzi în incinta Palatului Naţional „Nicolae Sulac” din Chişinău, informează MOLDPRES.