Locuitorii din Chișinău, care au propuneri vizavi de subiectul animalelor de companie, sunt îndemnați să le expedieze la Primăria capitalei, nemijlocit viceprimarului de ramură Ruslan Codreanu.

Ulterior, propunerilor vor fi folosite la îmbunătățirea proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea măsurilor de gestionare a câinilor cu și fără stăpân și a animalelor de companie din municipiul Chișinău". Proiectul deciziei Consiliului municipal Chișinău urmează a fi discutat public.

Scopul proiectului este aprobarea unor norme care să asigure consolidarea atitudinii societății împotriva tratamentului inuman față de animalele cu și fără de stăpân și a celor de companie, securitatea vieții și a sănătății cetățenilor, crearea unei infrastructuri pentru protecția animalelor.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea măsurilor de gestionare a câinilor cu și fără stăpân și a animalelor de companie din municipiul Chișinău" pot fi trimise până pe data de 22 ianuarie 2018, ora 18.00, la adresa electronică: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., sau pe suport de hârtie la adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.