Proiectul de lege prin care Rusia vrea să impună sancţiuni Statelor Unite şi altor ţări a fost votat în a treia lectură de Duma de Stat.

 

Ambasada Republicii Moldova în Estonia și primăria orașului Tallin au semnat un memorandum de colaborare în domeniul culturii, care presupune organizarea evenimentelor culturale comune cu participarea oamenilor de artă din ambele state.

Fundaţia pentru o Societate Deschisă a lui George Soros îşi va închide biroul din Budapesta şi se va muta în Berlin, a anunţat marţi organizaţia, care a spus că decizia este legată de situaţia legală şi politică ostilă din Ungaria, relatează Reuters.

Un australian a cîștigat la loterie de două ori într-o săptămînă. Bărbatul de aproximativ 40 de ani, care este din suburbia Bondi, Sydney, sărbătorea cîştigarea unui premiu la loteria australiană, cînd a dat lovitura din nou la nici măcar o săptămînă de la prima reuşită, potrivit Agerpres.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a inaugurat azi un pod uriaş – un şantier colosal şi o legătură foarte simbolică – ce asigură o legătură între Crimeea şi Rusia.

Silvia Busuioc este o actriță și manechină originară din Republica Moldova, care în prezent activează în Italia, Londra și Hollywood.

 

Liderii statelor membre ale Uniunii Economice Eurasiatice (UEE) au au convenit să acorde Republicii Moldova statutul de observator, a anunţat preşedintele rus Vladimir Putin, în cadrul şedinţei Consiliului Suprem Economic Eurasiatic de la Soci, informează site-ul agenţiei de ştiri Tass.

 

În curînd bancnotele în valoare de 500 de euro vor fi scoase din circulație. Ce pot face cetățenii Moldovei care își păstrează economiile în numerar?

Un avion al unei companii regionale din China a aterizat de urgenţă, după ce parbrizul din dreapta cabinei piloţilor s-a spart.

 

Viktor Orban, a primit, joi, vot favorabil din partea Parlamentului de la Budapesta pentru a ocupa, pentru a patra oară, funcţia de prim-ministru al Ungariei, după ce coaliţia condusă de Fidesz a cîştigat alegerile parlamentare din luna aprilie, relatează agenţia MTI.

 

Când ucrainenii merg în Europa, o fac pentru a câștiga bani. Însă, dacă oamenii de rând caută cum să câștige pe piața neagră, efectuând  muncă grea, atunci cei care sunt acum la cârma statului ucrainean, caută cine le-ar da bani, pur și simplu.

 

China a instalat rachete de croazieră anti-navale şi sisteme de rachete sol-aer la trei avanposturi din Marea Chinei de Sud, a afirmat miercuri reţeaua americană de ştiri CNBC, preluată de Reuters.