Comportamentul președintelui Camerei Deputaților din România, Liviu Dragnea, de la ședința din 27 martie, de la București, în timpul prezentării delegației Parlamentului Republicii Moldova, a fost foarte iresponsabil, rușinos, lipsit de bun simț.

Declarația în cauză a fost făcută de către directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice şi Securitate, fostul viceministru de Externe Valeriu Ostalep, comentînd fapta lui Liviu Dragnea, care a numit delegația oficială a Parlamentului Republicii Moldova, „reprezentanții României de peste Prut“, transmite Noi.md.

"Delegația oficială a Parlamentului Republicii Moldova a plecat la București pe banii tuturor contribuabililor, de diferite naționalități, din diferite regiuni ale țării. Și cum a fost prezentată delegația Parlamentului Republicii Moldova la ședința comună a Camerei Deputaților și a Senatului României pe 27 martie la București? Președintele Camerei Deputaților din România, Liviu Dragnea, i-a salutat pe reprezentanții românilor de peste Prut. Nu am cuvinte cenzurate în legătură cu un astfel de comportament iresponsabil, rușinos și lipsit de respect al lui Liviu Dragnea", a spus Valeriu Ostalep.