Judecătoarea Curţii Constituționale Victoria Iftodi a fost propusă de PD în funcţia de ministru al Justiţiei, după ce ministrul care a precedat-o, Alexandru Tănase, a demisionat.

 

Mișcarea Națională „VOIEVOD” adresează o scrisoare deschisă tuturor ambasadelor, reprezentanțelor diplomatice de pe teritoriul Republicii Moldova și Oficiului ONU din Republica Moldova.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) intenționează să revizuiască și să aprobe noi tarife și prețuri reglementate pentru gazele naturale în cadrul viitoarei sale ședințe.

Petrecerile în curțile blocurilor de locuit nu vor mai fi permise.

 

Executivul a aprobat Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Naţional pentru Determinarea Dizabilităţii şi Capacităţii de Muncă și Instrucţiunea privind determinarea gradului de dizabilitate.

 

Președintele Igor Dodon va înainta un demers Organizației Națiunilor Unite, precum și Consiliului Europei, pentru a le cere să se pronunțe asupra acțiunilor unioniste promovate în Republica Moldova de statul vecin.

Cele 98 de mame, care recent reclamau abuzuri în maternități, se adresează repetat șefului Executivului, Pavel Filip.

Chiar dacă s-a lăsat mult aşteptată, primăvara se pare că vrea să-şi intre în drepturi.

Denunțarea practicilor ilegale din cadrul entităților publice și private va fi simplificată.

 

Cît vom plăti pe gaz în 2018 vom afla peste două zile.

 

Președintele Parlamentului Andrian Candu, premierul Pavel Filip, ministrul Apărării Eugen Sturza și ministrul de Interne Alexandru Jizdan boicotează ședința Consiliului Suprem de Securitate (CSS).

 

Coordonatoarea politicii externe a Uniunii Europene, Federica Mogherini, a delarat într-un interviu pentru Radio Europa Liberă că „Uniunea Europeană sprijină ferm Moldova și pe cetățenii ei".