În semestrul II de studii, procesul educațional va începe din 11 ianuarie 2021, cu prezența fizică a elevilor și cadrelor didactice în instituțiile de învățămînt din țară.

 

 

Începînd cu 16 iulie, se reia activitatea bazinelor de înot. O hotărîre în acest sens a fost luată de Comisia Națională de Sănătate Publică.

 

 

Grădinițele rămîn închise și după data de 15 iulie. Un anunț în acest a fost făcut de premierul Ion Chicu în cadrul unui briefing de presă.

 

 

Se prelungește, pînă la 31 iulie 2020 inclusiv, interdicția de export din Republica Moldova a măștilor medicale.

 

 

O nouă înregistrare video, făcută în timpul audierilor omului de afaceri Veaceslav Platon, a apărut în spațiul public.

 

 

Șeful statului, Igor Dodon, a lansat, astăzi, 20 februarie, proiectul de industrializare a țării și a îndemnat autoritățile locale să participe la realizarea acestuia.

 

 

În perioada Etapei I investiționale, Concesionarul activelor Aeroportului Internațional Chișinău, SRL ”Avia Invest”, nu și-a onorat integral obligațiile prevăzute de contract de concesiune.

 

 

În toate școlile de stat va fi asigurată alimentația gratuită a copiilor. Elevii vor fi hrăniți gratuit la solicitarea președintelui, Igor Dodon.

 

 

Respectarea regimului de autoizolare de 14 zile, în locurile determinate, pentru persoanele care traversează frontiera Republicii Moldova în sensul intrării pe teritoriul acesteia, nu va mai fi obligatorie pentru toată lumea.

 

 

Anul trecut exporturile de mărfuri către Uniunea Europeană au scăzut în comparație cu 2018. În schimb, cele destinate țărilor CSI au crescut. Asta arată datele prezentate de Biroul Național de Statistică (BNS).

 

 

Președintele țării Igor Dodon a venit cu un mesaj de felicitare către cetățenii Republicii Moldova și către Veterani cu prilejul aniversării a 75-a a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

 

 

Inspectorii de la Bălți au efectuat mai multe controale ,,cu privire la efectuarea controalelor în domeniul siguranței alimentelor în perioada sărbătorilor de iarnă” în magazinele alimentare, unitățile de alimentație publică, piețele agroalimentare din municipiu.