Compania aeriană românească TAROM a lansat ieri, 16 septembrie, cursa regulată Chișinău-Timișoara, care va fi operată de trei ori pe săptămînă: în zilele de miercuri, vineri și duminică.

La achiziționarea de pe site-ul www.tarom.ro prețurile pornesc de la 100 de euro dus-întors cu toate taxele incluse, informează Noi.md.

Directorul general al companiei Avia Invest, concesionară a Aeroportului Internațional Chișinău, Petru Jardan, a menționat că una dintre priorităţile de bază ale Avia Invest este diversificarea destinaţiilor de zbor pentru pasagerii Aeroportului Internaţional Chişinău. 

„Timişoara este un centru industrial, comercial, medical, financiar şi universitar din România foarte important şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri. Salutăm decizia companiei Tarom de a lansa cursa directă spre Timişoara şi sîntem încrezători că parteneriatul nostru nu se va opri aici”, a afirmat Jardan.

La rîndul său, directorul general al companiei TAROM, Werner Wolff, a remarcat că TAROM continuă să se dezvolte, să fie o companie prezentă pe piață, cu oferte noi, avantajoase, de calitate. 

„Am lansat cursa nouă cu numărul 10 pe acest an și nu intenționăm să ne oprim aici. Contăm pe nevoia pasagerilor din Moldova de a se conecta la spațiul european, cu ajutorul TAROM, compania care reprezintă, poate, cel mai bine istoria românească a aviației civile. Pentru Timișoara, o zonă economică într-o expansiune continuă, Chișinăul este o destinație valoroasă pentru a dezvolta afaceri și investiții pe termen lung. Am încredere că această rută se va maturiza și va dezvolta rapid”, a punctat el. 31