Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu ultimele detalii privind accidentul din apropierea localității Fundul-Galbenei, raionul Hîncești cu implicarea unui maxi taxi și un autoturism.

„În urma impactului, au fost spitalizate 21 persoane, dintre care 3 copii. Unul din copii este în stare extrem de gravă. La fața locului, s-au deplasat 4 echipe AMUP din Hîncești și 2 echipe din Ialoveni. Totodată, este implicată și echipa AVIASAN, care împreună cu un neurochirurg și reanimatolog s-au deplasat la Spitalul Raional Hîncești, unde sunt internați pacienții. Acestea sunt informațiile preliminare, iar cu alte detalii revenim pe parcurs”, se anunță în comunicat, informează unimedia.info.

De asemenea, potrivit comunicatului transmis de IGSU:
„Pompierii au efectuat lucrări de descarcerare în cel mai scurt timp, iar persoana extrasă, un bărbat, a fost predată medicilor pentru ulterioare îngrijiri medicale. Conform datelor preliminare, paisprezece persoane din microbuzul de rută au suferit diverse traumatisme și au fost preluate de Serviciul asistență medicală urgentă la spital. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept”.